Internet boekhouden

Steeds vaker besluiten ondernemers de financiŽle administratie van hun bedrijf via internet toegankelijk te maken en zo op elke locatie ter wereld inzicht te hebben in alle financiŽle informatie van hun onderneming.

Het gemak waarmee de informatie beschikbaar is via internet, doet ook steeds meer bedrijven besluiten volledig over te gaan op internet boekhouden. Daarmee wordt aanzienlijk bespaard op de investering in software en de externe adviseur / accountant kan simpel vanaf elke locatie meekijken en tevens boekingen verrichten, adviseren en corrigeren.

In samenwerking met de marktleider in Nederland, Exact Software, bieden wij onze relaties alle mogelijkheden van online boekhouden. Er zijn diverse varianten mogelijk. In het kort zijn dat:

Optie 1
U voert zelf de gehele administratie en wij kijken met u mee om eventuele problemen en vragen op te kunnen lossen. Verder stellen wij voor u de jaarrekening samen en alle overige gewenste rapportages. 

Wat moet u daar voor doen:
U neemt een abonnement op Exact Online en u kunt direct beginnen. U kunt op ExactOnline.nl meer hierover lezen.

Optie 2
Wij verzorgen voor u de administratie van A tot Z. U kunt tegen geringe abonnementskosten vanaf elke locatie in uw administratie inloggen en alles inzien.

Wat moet u daar voor doen:
Niets! U kunt alles aan ons overlaten. Wij zorgen voor het benodigde abonnement bij Exact Online. Ook over deze optie kunt u meer teruglezen op de site van Exact Online.

Optie 3
Wij verzorgen voor u de administratie en u neemt een deel van de werkzaamheden voor uw rekening. U bespaart nog steeds kosten door zelf werkzaamheden uit te voeren. Deze optie is vooral geschikt wanneer u niet alle kennis van het boekhouden in huis heeft en toch delen van de administratie zelf kunt doen, bijvoorbeeld uw debiteuren en crediteuren inboeken.

Wat moet u daar voor doen:
U neemt een abonnement op Exact Online en zowel u als wij kunnen in uw administratie de boekingen maken die nodig zijn.

U bent in alle gevallen er van verzekerd dat deskundigen uw administratie nauwlettend volgen en bijsturen waar nodig. Op ieder moment kunt u terugvallen op onze expertise.